vrijdag 31 mei 2013

Pronkkamer De Appelgaard in Culemborg maakt kans op onderscheiding

Pronkkamer De Appelgaard in Culemborg maakt kans op een onderscheiding van Stichting Bed & Breakfast Nederland. De stichting roept op 18 juni 2013 de beste B&B's van Nederland uit in vijf kwaliteitscategorieën. Pronkkamer De Appelgaard in Culemborg is een van de drie genomineerden in de kwaliteitscategorie van 2 tulpen.

Pronkkamer De Appelgaard in Culemborg
 
Pronkkamer Bed & Breakfast De Appelgaard concurreert met B&B Onder de Toren uit Enkhuizen en De Tuinkamer uit 's-Gravenzande om de onderscheiding in de 2-tulpencategorie.

Pronkkamer De Martiene Plats in Venray-Merselo maakt kans op onderscheiding

Pronkkamer Bed & Breakfast De Martiene Plats in Venray-Merselo maakt kans op een onderscheiding van Stichting Bed & Breakfast Nederland. De stichting roept op 18 juni 2013 de beste B&B's van Nederland uit in vijf kwaliteitscategorieën. Pronkkamer Bed & Breakfast De Martiene Plats in Limburg is een van de drie genomineerden in de kwaliteitscategorie van 3 tulpen.
 
Pronkkamer Bed & Breakfast De Martiene Plats in Venray-Merselo


Pronkkamer Bed & Breakfast De Martiene Plats concurreert met B&B Landhuis De Lochterhof uit Terblijt en B&B Landleven uit Hellevoetsluis om de onderscheiding in de 3-tulpencategorie.

dinsdag 28 mei 2013

Pronkkamer De Paasloërhof in Paasloo maakt kans op onderscheiding

-->
Pronkkamer Bed & Breakfast De Paasloërhof in Paasloo maakt kans op een onderscheiding van Stichting Bed & Breakfast Nederland. De stichting roept op 18 juni 2013 de beste B&B's van Nederland uit in vijf kwaliteitscategorieën. Pronkkamer Bed & breakfast De Paasloërhof in de Kop van Overijssel is een van de drie genomineerden in de kwaliteitscategorie van 4 tulpen.

Pronkkamer Bed and Breakfast De Paasloërhof in Paasloo

De verkiezing van 'Beste Bed & Breakfast van Nederland' wordt jaarlijks gehouden onder B&B's die zijn aangesloten bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Accommodaties die meedoen aan dit classificatiesysteem, krijgen 1 tot en met 5 tulpen toegekend, oplopend naarmate het voorzieningenniveau stijgt. Binnen iedere tulpencategorie krijgen de B&B's die het beste presteren op het gebied van faciliteiten, service en gastvrijheid, een onderscheiding.



Alle genomineerden, waaronder Pronkkamer Bed & Breakfast De Paasloërhof, hebben in hun kwaliteitsklasse een hoge classificatiescore. Daarnaast hebben ze uitmuntende beoordelingen op Bedandbreakfast.nl en dat telt ook mee. "De gasten laten er in hun reviews op Bedandbreakfast.nl geen misverstand over bestaan. Deze B&B's behoren binnen hun klasse tot het beste wat Nederland aan B&B's te bieden heeft", zegt Hanny Hoedemaker, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland.



Pronkkamer Bed & Breakfast De Paasloërhof concurreert met B&B Landhuis De Leijen uit Hensbroek en B&B ErfgoedlogiesdenHeijkant uit Moergestel om de onderscheiding in de 4-tulpencategorie. Voor meer informatie over de tulpencategorieën, zie www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

Over de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie maakt de kwaliteit van bed & breakfasts in Nederland inzichtelijk. Aangesloten B&B's worden beoordeeld op kwaliteiten als veiligheid, comfort en hygiëne. Na controle door een mystery guest krijgen de accommodaties 1 tot en met 5 tulpen toegekend. Het classificatiesysteem wordt ontwikkeld en uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland.

maandag 6 mei 2013

Europa en haar juwelen: bijzondere presentatie in Thorn





Historisch Toeristisch Bureau Maria Bonten organiseert opnieuw een unieke presentatie met als titel: Europa en haar juwelen.

Locatie: Kasteelhoeve De Grote Hegge in Thorn.
Datum: 12 mei 2013.

 





U maakt kennis met saffieren, smaragden en beroemde Europese juwelen en koningshuizen, zoals de Blue Hope en de Dresden green. Ook de Familiejuwelen van de laatste vorstinabdis uit Thorn komen aan de orde. In de ridderzaal van De Grote Hegge in Thorn krijgt u vele wetenswaardigheden over koninklijke juwelen en wandelend door het witte stadje verhalen over de "kleine paleisjes".....

De Grote Hegge in Thorn