zondag 29 maart 2015

Niewe Pronkkamer: STEE Bed & Ontbijt

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer Bed and Breakfast bij!  

Pronkkamer STEE Bed & Ontbijt is gehuisvest in een schuur aan een doodlopend weggetje in het buurtschap Absdale. Één van de buurtschapjes die behoren bij Hulst in Zeeland. Absdale werd al genoemd in het dierenepos Van den vos Reynaerde, wat zich in de omgeving van Hulst afspeelt.

Het gastenverblijf van STEE Bed & Ontbijt is comfortabel en sfeervol ingericht en geheel voor uzelf. Het bevat gelijkvloers een ruime badkamer en een ruime zithoek met digitale televisie, houtkachel, infraroodsauna, Nespresso-apparaat en gratis Wifi. Tevens is er een koelkast en een magnetron aanwezig. De verdieping bevat 2 slaapvertrekken, een slaapkamer met een 2- persoonsbed en een vide met een 2-persoons slaapbank en een kinderledikantje. De tuin van STEE Bed & Ontbijt is vrij gelegen met jacuzzi. In de tuin heeft u keuze uit diverse gezellige zithoekjes met veel privacy. Er is altijd wel een plekje in de zon, in de schaduw of uit de wind. Bij mooi weer wordt hier ook het ontbijt geserveerd. 

In de buurt kunt u heerlijk fietsen. En wat dacht u van skiën in de polder? Of golfen? Dit is mogelijk op slechts een kwartiertje autorijden. Ook lekker eten en drinken kunt u in de buurt volop.

Meer informatie is te vinden op de website van STEE Bed & Ontbijt en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.

 

 

Nieuwe Pronkkamer: Veerhoeve

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer Bed and Breakfast bij!

Pronkkamer Veerhoeve vindt u middenin het oerzeeuwse landschap in het Zeeuwse Retranchement (Zeeuws Vlaanderen). De Bed & Breakfast bevindt zich naast de hoofdboerderij in een  uniek vrijstaand verblijf met een luxe loftachtige ruimte waarin een riant boxspring bed, TV, CD speler, internetaansluiting, kleine bibliotheek, minibar en koffie/thee apparaat. Separaat een Philip Starck badkamer met bad, aparte douche en aparte toilet.

Ver weg van de drukte en toch dichtbij. Hoeveel stilte en landschappelijke weidsheid had u gehad willen hebben: 2 km van Sluis, 3 km van Golf Oostburg, 8 km van Knokke en 18 van Brugge. 

OM NIETS TE HOEVEN is het motto van deze fraaie nieuwe Pronkkamer.

Meer informatie is te vinden op de website van Veerhoeve en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.

 



maandag 16 maart 2015

Nieuwe Pronkkamer: Noorderloft

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer Bed and Breakfast bij!

Pronkkamer Noorderloft bevindt zich in een volledig gerestaureerde Groninger woonboerderij uit 1854 aan de oude zeedijk net buiten Hornhuizen. In Noorderloft kun je moeiteloos je zorgen van alledag loslaten en weer volledig opladen. Noorderloft is een riant en zeer sfeervol ingericht appartement gelegen boven paardenstallen en huisgalerie met geweldig uitzicht over het Groningse Hoogeland.

De ligging is uniek. Gesitueerd aan de stilste rand van Nederland. Jaren geleden is eigenaresse Annemarie Mayers met haar gezin vanuit het hectische westen hier neergestreken. De prachtige locatie was liefde op het eerste gezicht. De rust en ruimte voelden weldadig. Haar enthousiasme voor dit schitterende gebied van Groningen is groot en werkt bijzonder aanstekelijk. Zij is onder andere beeldend kunstenaar en gastvrouw van Nationaal Park Lauwersmeer.

Verblijf in Noorderloft kan gecombineerd worden met een workshop en is ook zeer geschikt voor een retraite.

Noorderloft wordt door haar gasten dikwijls ervaren als hun tweede thuis en zij komen graag terug! 

Meer informatie is te vinden op de website van Noorderloft en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.


woensdag 11 maart 2015

Nieuwe Pronkkamer: De Vijf Suites

We hebben er weer een nieuwe Pronkkamer Bed and Breakfast bij!

Pronkkamer De Vijf Suites is een bijzondere Bed & Breakfast in Elp nabij Westerbork. Gasten krijgen hier de gelegenheid te ontsnappen aan de drukte van alle dag. De schitterende monumentale boerderij is een inspirerende omgeving, vol kunst en design. Tijdens uw verblijf kunt u hier ontspannen in sauna, atelier en bibliotheek. Op de verschillende buitenterrassen kunt u genieten van de schitterende uitzichten over de Drentse landerijen.


Tijdens uw verblijf in De Vijf Suites wordt u ontvangen door de familie de Noord. Harm is kunstenaar en is meestal te vinden in het atelier. Willemijn runt de theeschenkerij. Willemijn is bij vrienden en familie beroemd om haar appel- en chocoladetaarten. Ze is verzot op bakken en koken en verzorgt met veel liefde de theeschenkerij. Nu kan iedereen van haar lekkernijen genieten! Annechien en Matthijs verzorgen de B&B.


Voor uw verblijf in Bed and Breakfast De Vijf Suites heeft u de keuze uit een van de vijf prachtig ingerichte suites. Iedere suite heeft zijn eigen karakter. De vijf suites zijn tussen de 50 en 25 m2 groot. Ze liggen verspreid over de monumentale boerderij. Een wandeling door de boerderij is een ervaring op zich. Er zijn veel vides, doorkijkjes, lijnenspel, kunst en design.  In elke suite is een zithoek met tv, koffie en theezetmogelijkheid en een minibar.


Meer informatie is te vinden op de website van De Vijf Suites en natuurlijk op de website van De Pronkkamer.